Wilt u dit webinar terugkijken?

Meld u zich dan aan middels het formulier

Webinar: hoe blijf je als financial wendbaar?
Duurzaamheidsregelgeving, nieuwe digitale technologieën, een pandemie… Het landschap waarin jij en je organisatie bewegen, verandert continu. Hoe blijf je als financial wendbaar en hoe zorg je dat jouw organisatie mee kan en blijft bewegen met veranderingen?

Tijdens dit kosteloze webinar gingen we in gesprek met CFO’s over hun eigen wendbaarheid. Zo kwam o.a. Danny Benima, CFO bij Stedin aan het woord. Samen met een expert van Nyenrode bespraken ze over wat wendbaarheid is en waarom het belangrijk is om wendbaar te zijn. Vervolgens zoomden ze in op de thema’s duurzaamheid en digitalisering.

Ook kwamen de volgende sprekers aan het woord:

Wijnand Bruinsma - Director of Sustainability Akzo Nobel
Drs. Erik Maier - Docent, programmanager en promovendus van het Nyenrode Faculty Expertisecenter Strategy, Organization & Leadership.

Is jouw organisatie wendbaar genoeg om deze thema’s op te pakken? Wat kun je als financial doen om die wendbaarheid te vergroten? De rol die je speelt en de impact die je maakt, bepaal je als financial zelf. Door concrete voorbeelden uit de praktijk krijg je tijdens het webinar inzicht in jouw rol en de manieren waarop je het verschil kunt maken.

• Welke nieuwe onderwerpen rollen het finance vak in?
• Waarom is het belangrijk om wendbaar te zijn?
• Hoe maak je op persoonlijk, organisatorisch en maatschappelijk vlak impact?
• Hoe bepaal je welke informatie wel en niet relevant is voor jouw organisatie?
• Wat vragen CFO’s in de praktijk van hun financials?
• Hoe spreek je als financial de taal van je partners in de business?
• Hoe pas je data en duurzaamheid in in je werkveld?  

Vul uw gegevens in en u kunt het webinar gratis terugkijken.

Dit webinar wordt mede mogelijk gemaakt door: 


 

Het ontvangen van deze vakinformatie is kosteloos en vrijblijvend. Na uw registratie kan Vakmedianet u via haar titels op de hoogte brengen van vakinformatie op basis van uw interesse via e-mail of uw zakelijke telefoonnummer. U kunt deze toestemming op ieder gewenst moment intrekken. U vindt het Privacy- en Cookiebeleid van Vakmedianet hier.