Nyenrode Masterclass Fusies & Overnames 2020

Bedrijfswaardering en financiering

Fusies en overnames zijn aan de orde van de dag. De juiste kennis van de waardering en financiering van de overname is daarbij van essentieel belang. Tijdens de intensieve tweedaagse Masterclass Fusies & Overnames, georganiseerd door Nyenrode Business Universiteit en Executive Finance, krijgt u brede en grondige kennis op het gebied van:

  • Waarderingsvraagstukken
  • Financiering van overnames
  • De impact op de waardecreatie van de organisatie

De nadruk ligt op de toepassing van geavanceerde financiële analyse, bedrijfswaarderingstechnieken en traditionele en complexere overnamefinancieringen op de bancaire markt en de kapitaalmarkt.

Wat kunt u verwachten?

In deze tweedaagse Masterclass bieden hoogleraren en experts uit het bedrijfsleven u o.a. meer inzicht in de actuele trends in acquisitiefinancieringen, leert u alles over het modelleren en berekenen van bedrijfswaarderingen in diverse scenario's en krijgt u een verdieping in het herkennen van de verschillende waarderingstechnieken. Daarnaast werkt u samen met gelijkgestemden aan interessante business cases en ontvangt u ook nog eens 17 PE-uren/punten NBA en een certificaat van Nyenrode Business Universiteit en Executive Finance.

Vul hiernaast uw gegevens in en download geheel vrijblijvend de brochure.