De invloed van kunstmatige intelligentie op onze samenleving is groeiende. Zo doet ChatGPT veel stof opwaaien door de verfijnde manier waarop de computer met een gebruiker kan ‘praten’. Maar AI doet ook in finance haar intrede voor het verwerken van financiële gegevens en het opstellen van rapportages. Welke techniek gaat er schuil achter AI? Hoe kunt u AI gebruiken bij de financiële verslaggeving? En neemt AI de rol van de financial over? Deze vragen worden beantwoord tijdens een webinar van Executive Finance. Om een tipje van de sluier op te lichten: stop met experimenteren en ga het gebruiken.

Kosteloos webinar
Dit kosteloze webinar staat onder moderatorschap van Martijn Slot, redacteur van Executive Finance. Hij gaat in gesprek met onder andere Raymond Steenvoorde, RVP Benelux van BlackLine, en Claire Malony, Financial Reporting Analytics van BlackLine over: 

  • Wat kan AI betekenen voor de financeafdeling?
  • Hoe past u AI in in uw processen?
  • Welke voorbeelden zijn er van succesvolle AI-toepassingen?
  • Welke rol speelt u als financial bij het gebruik van AI?
  • Wat is de invloed van AI op de positie van de financial?

Verdere sprekers worden later bekend gemaakt.

Wilt u meer weten over hoe u als financial AI in kunt zetten?
Meld u aan voor dit gratis webinar.

Wanneer: donderdag 13 april
Tijd: 11.00 – 12.00 uur
Aan het einde van het webinar behandelen we vragen van deelnemers.

Dit webinar wordt mede mogelijk gemaakt door: 

Het ontvangen van deze vakinformatie is kosteloos en vrijblijvend. Na uw registratie kan Vakmedianet u via haar titels op de hoogte brengen van vakinformatie op basis van uw interesse via e-mail of uw zakelijke telefoonnummer. U kunt deze toestemming op ieder gewenst moment intrekken. U vindt het Privacy- en Cookiebeleid van Vakmedianet hier.